“Rusi morajo biti evforični ob tako neumnih nasprotnikih kot je EU”

17. Jun 2015 08:07

grcija_rusijaŽe dolgo je jasno, da Grčija, razen z brutalnim varčevanjem, ki  jo bo spremenilo v državo tretjega sveta brez kakšrnekoli državne lastnine, v kolonijo bogatejših držav članic EU s severa, ne bo mogla odplačati svojih dolgov. Razlog je jasen. Politika, ki ji jo vsiljujejo, samo še povečuje krizo, uničuje gospodarstvo in s tem manjša možnost povečevanja prilivov v proračun, iz katerih bi se potem lahko poplačali dolgovi. Bolj se Grki odrekajo, manj možnosti imajo za gospodarsko rast in dovolj velike prilive v proračun.

Sašo Ornik Jin meni, da to še ni najhuje, saj se Grkom vsiljuje nekatere varčevalne ukrepe, ki pa na drugi strani slabo vplivajo na gospodarstvo. Istočasno je bloger prepričan, da se velike manipulacije dogojajo tudi preko medijev, ki jih obvladujejo tisti, ki imajo.

Dodaja, Grki seveda niso pojedli kosila, ki ga bomo plačali mi. Živijo v vedno slabših razmerah, že leta se odrekajo vsemu mogočemu, četrtina jih je brez zaposlitve, zdravstvo se jim sesuva, in tako naprej. V resnici gre za manipulacijo. Za manipulacijo, s katero skušajo tiste, ki so v bedi, predstaviti za parazite, tiste, ki pa imajo vedno več pa za delavne in pridne…

Obeta se grški bankrot in preusmeritev proč od zahoda… Po Ukrajini EU izgublja še Grčijo. Bo Rusom v naročje čez čas padla še kakšna druga evropska država?

Oznake:, , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]