Sedaj bo strankarski nagib dobil še večji naboj

5. Jun 2013 15:08

Danes se je na prvi stopnji zaključil postopek v aferi Patria. Kot je znano so bili Janša, Krkovič in Črnkovič spoznani za krive, prisojena pa jim je bila kazen, kot jo je pred dnevi predlagalo tožilstvo. In kaj pomeni današnja obsodba za Slovenijo?

Bloger En Passant, ki je sicer zadovoljen, da je prvič padla neka konkretna sodba ljudem, ki so nas nasploh peljali in pripeljali, kjer smo, opozarja, da je kljub temu v Sloveniji še veliko primerov, kjer bi si vpleteni zaslužili prav tako ostre ukrepe. Kot meni je Janša naprimer proti Hildi Tovšak malenkost, če gledamo na dolgoročne posledice ljudi, ki so igubili plače, službe, pokojnine in je vsak izmed teh vreden ene Patrije.

Sprašuje se tudi ali je to res vojna dveh klanov, mafij, oziroma, kot se sami prikazujejo in predstavljajo idealistov, katerih eni ne priznajo poraza in drugi še vedno mahajo z rdečimi zastavami? Dodaja, da v nobenem primeru to ni dobro za nas vse in bo nepopravljivo poglobilo že tako slabe odnose, strankarski nagib pa bo dobil še večji naboj in moč.

Oznake:, , , , , , , , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]