Slovenskemu kulturnemu, ideološkemu in političnemu spopadu bo treba narediti konec

20. Okt 2014 08:15

rokovanjeSlovenija deluje v visoko konkurenčnem mednarodnem okolju in v tem nas hromi razzdvaja, nacionalno, duhovno ter materialno siromaši slovenski kulturni, ideološki, politični nacionalni spopad.

Slovenci že več kot dvajset let nismo v stanju preseči teh pogubnih medsebojnih razlik in stopiti na pot pomiritve ter napredka in vzdržnega socialnega blagostanja, ugotavlja Plagiator

“Pripravljeni smo se med sabo na smrt spreti zaradi nekega politika, ki naj bi bil po krivem obsojen in strpan v zapor, nismo pa se pripravljeni enako odločno zavzeti za okrog štiristo tisoč ( oziroma ene četrtine prebivalstva te države) naših sodržavljanov, ki živijo vsak dan v vedno večji revščini ali na njenem samem robu,” še opozarja bloger.

Na svojem blogu objavlja še pismo “ogorčenega državljana,” ki pravi, da mu je dovolj vsega, kar se dogaja v naši državi, opozarja, da se v usodi revnih, brezposelnih, ogoljufanih lahko prepoznamo vsi mi. ”

“Ne sprašujte me kaj storiti, ker ne vem! Revolucija? Mogoče! Krvava? Zakaj pa ne! Mirna, dostojanstvena? Mogoče nam pa na ta način uspe! Vem le to, da tako ne gre več naprej! “

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]