Supervizor za podjetje Violete Bulc kaže napačne podatke. Naključje?

10. Okt 2014 13:23

supervizor_bulcMedtem ko so iz Bruslja sporočili, da želijo čim prej prejeti ime slovenskega kandidata ali kandidatke za evropskega komisarja, se je v Sloveniji prava bitka med SMC, DeSUS in SD šele začela. Komisarska kandidatka je namreč postala favoritka Mira Cerarja, ministrica brez listnice Violeta Bulc, ki pa je ne Karl Erjavec ne Dejan Židan ne podpirata.

Na dopisni seji je namreč sedem ministrov glasovalo proti Bulčevi, šest jih je bilo za, dva nista glasovala. Po poslovniku se šteje, kot da sta odsotna ministra glasovala za, torej je bila kandidatka potrjena.

Mnogi dvomijo ali je Bulčeva res najbolj primerna, ali bi bilo nemara potrebno v Bruselj poslati bolj verodostojno osebo.

Bloger Kričač, pa se je ob omembi kandidatke lotil še raziskovanja Supervizorja in zneskov, ki jih je Bulčeva pridobila na račun države.

Ob tem, da Supervizor izkazuje, da Bulčeva dobro koristi državne jasli pa je zanimiva tudi napaka, ki izkazuje, kot da lani ni poslovala z državo. Violeta Bulc je lani namreč od države in njenih organov zaslužila 45.630,10€, oziroma 25% prihodkov in ne 0%, kot na prvi strani zmotno kaže Supervizor. Tudi letos dobro posluje z državo.

Pa prav pri ministrici se zgodi takšna napaka, se med drugim čudi bloger.

Oznake:, , , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]