Teden, ko so v Sloveniji ugrabljali otroke in revno starko vrgli iz stanovanja na ulico

1. Apr 2016 12:23

Ta teden je Slovenijo pretreslo kar nekaj dogodkov. Še najbolj pa sta izstopala dva, ki bi morala strezniti še tako trdosrčne in za dogajanja v družbi nezainteresirane sodržavljane ter jih prisiliti k razmišljanju.

Govorimo o tem, da so državni uradniki kar iz vrtca odpeljali in starima staršema odvzeli tri in pet letna vnučka. Skoraj v istem času, pa se je dogodil še drugi primer, ko so v Mariboru neki siromašni starki zaradi relativno malega zneska dolga, odvzeli stanovanje, ga na dražbi prodali in starko vrgli na cesto.

“Starim staršem so državni uradniki v imenu države in z močjo krivičnega prava ter neke lažne in zlorabljene stroke, po prav mafijski metodi zahrbtne ugrabitve iz vrtca neznano kam odpeljali tri in pet letna vnučka. Kakor, da oba nesrečna fantiča kruta usoda že doslej ne bi dovolj kaznovala, ko sta na tragičen način izgubila očeta in mater in sta jima očitno ostala le še dedek in babica, si ju je sedaj na prav nečloveški in brutalen birokratski način privoščila še država. Za dobrobit otrok naj bi šlo, sedaj slovensko javnost preko medijev prepričujejo visoki in nižji državni uradniki in se trudijo opravičiti svoje kruto dejanje…”

O obeh dogodkih v nadaljevanju piše bloger Plagiator.

Oznake: , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]