Slovenija 2050 – Vizija Slovenije 2050 ali največji kartelni dogovor države

14. Feb 2017 07:06

Vlada Republike Slovenije je kot eno osrednjih prednostnih nalog svojega mandata določila pripravo nove strategije razvoja Slovenije. To vključuje projekt Slovenija 2050 – Vizija Slovenije 2050!

V kakšni Sloveniji želimo živeti? V takšni kot se nam pravkar pripravlja in se opisuje spodaj zagotovo ne. Zelo drag vladni izdelek ali dokument naslovljen Slovenija 205 – Vizija Slovenije 2050 je čisto navaden pamflet ter povsem skladen z znanim verskim rekom, ki parafraziran sedaj lahko glasi: trpite danes, da vam bo leta 2050 lepo, piše Plagiator.

Kdo pri zdravi pameti sploh lahko takšen dokument in njegove avtorje še resno jemlje?  Ti isti nas vsak dan sproti s svojimi dejanji, odločitvami ali dopuščanji nezakonitih praks na vseh področjih dela in življenja, vedno bolj pehajo v katastrofo in suženjsko odvisnost od kapitala skoncentriranega v raznih domačih in tujih kapitalskih, finančnih in političnih kartelih.

To vprašanje je bloger nadgradil z opisom največjega kartelnega dogovora države, mrežne monopolizacije in destrukcije medijskega prostora.

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]