Pozitivne naveze oče&sin – Zanoškar naj povrne davkoplačevalski denar

29. Jan 2014 13:23

zanoskarPozitivna Slovenija je stranka, kateri nemalo težav povzročajo otroci njihovih poslancev in funkcionarjev. Po Zoranu Jankoviću je namreč, “nevedoč” kaj se dogaja, v past svojih sinov padel tudi poslanec PS Matjaž Zanoškar.

Eden se je tako “pod krinko” zaposlil na občini Slovenj Gradec v času ko je bil njegov oče Matjaž Zanoškar župan, drugi pa naj bi “občasno gostoval” v njegovem poslanskem stanovanju v Ljubljani.

Medtem ko nekateri zahtevajo njegov takojšnji odstop, pa drugi opozarjajo tudi na drug vidik omenjene afere.

Pohajalka tako sprašuje, ali je sploh važno, ali je poslanec oz. župan vedel kaj delata otroka in kje oz. če eden dela nič in le telefonira v njegovem stanovanju? Ugotavljanje “razsvetljenja” sploh ne bi smelo biti v igri, pomemben je namreč denar, korist, ki je bila dosežena prek javne funkcije, meni blogerka. Denar bi bilo zato treba povrniti davkoplačevalcem, a hkrati je ta logični zahtevek tako zelo naiven in nerealen, da to povprečnemu državljanu sploh na misel ne pride.

In prav zato lahko politika manipulira narod, onegavi med seboj, deli narod, ta pa se izčrpava in izlaja drug na drugega, politika pa tako podpihuje skrajništvo levih, desnih, pobarvanih in krvavih. (foto: youtube)

Oznake: , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]