Žiga Turk: “Z medsebojnim najedanjem, sitnarjenjem in slabo voljo je zastrupljena celotna scena na desnici”

5. Avg 2016 13:23

Uredništvo revije Reporter naj bi bilo v zadnjem obdobju deležno pritiskov, da se znebijo svojih kolumnistov Maje Sunčič in Boštjana M. Turka. Nekateri v ozadju teh pritiskov vidijo vodilna politika na desnici Janeza Janšo in Ljudmilo Novak.

Na omenjene pritiske se je na svojem blogu odzval Žiga Turk. Kljub temu, da je bil tudi sam deležen zmerjanja s strani Sunčičeve, pa je na nek način, ob trenutnem dogajanju na desnici, stopil v bran kolumnistoma.

Spoštovano uredništvo Reporterja menda na vas pritiskajo, pa ne murglje, da se znebite Maje Sunčič.

Pri pisanju jo praviloma zanese ad-hominem, olika v senci jeze zaostane za omiko, ampak vendarle kolumnistka predstavlja dragocen ventil za vse tiste, ki so nekje globoko v sebi izgubili upanje, da desnica še kdaj pride na oblast, pa najdejo uteho vsaj v tem, da nekdo dovolj glasno treska po mizi. Podobno je menda v nemilosti tudi Bošjan Marko Turk.

Vse tiste na desni, ki se čez ta dva spotikajo, je treba spomniti, da sta samo najbolj skrajen produkt klime, ki ves čas išče, kdo je zares naš, kdo pa udbaš, vrinjenec, podtaknjenec, Kučanov človek, vseglihar… celoten odziv Žige Turka na njegovem blogu.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]