“Zmeraj, ko se Evropa sama spravi v hude težave, jo na koncu rešuje Rusija!”

21. Mar 2016 08:37

Od znamenitega osvajanja Evrope in tragičnega pohoda francoskega Napoleona proti Moskvi, končnega razpleta prve svetovne vojne, slaboumnih Hitlerjevih vojaško osvajalnih avantur, ki so ves svet pahnile v drugo svetovno vojno, pa do reševanja današnje begunske krize ter kaotičnih razmer v arabskem svetu in Ukrajini.

Zdi se, da vedno, ko se Evropa znajde v hudih težavah jih nekako rešuje Rusija. Bloger Plagiator je v tokratnem zapisu zbral najpomembnejše in najbolj odločilne mejnike v času zadnjih nekaj več kot dvesto let, ko se je zgodilo, da je Rusija odločilno vplivala na zasuk težavnih situacij.

V nadaljevanju zapisa pa predvsem o tem, kot uvodoma zapiše bloger, kako Evropejci skupaj z Američani vulgarno mešetarijo, na veliko povsod po svetu nasilno izvažajo svojo demokracijo in človekove pravice, v zameno pa se poplačujejo z naravnimi in drugimi bogastvi dežel, ki jim prinašajo poln koš zahodnih vrednot in nikoli izpolnjenih obljub ter jih tako osvobajajo od lastne zgodovine, vere, kulture in seveda predvsem od bodočnosti…

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]