Težave Televizije Slovenije pri pripravi prenosov olimpijskih iger: Adijo vsebina, adijo daljinec

11. Avg 2016 20:12

Tudi tokratne olimpijske igre v Rio de Janeiru lahko spremljate na Televiziji Slovenija. Zaradi velikega števila športnih dogodkov, ki se zvrstijo v posameznem dnevu, je razumljivo, da so prenosi okrnjeni in po večini omejeni na dogodke v katerih nastopajo tudi slovenski športniki. Slednje torej ne predstavlja razlog za veliko negodovanja gledalcev, so pa marsikaterega športnega navdušenca, pri pripravi prenosov olimpijskih iger, zmotile nekatere druge stvari.

Kritika Jaše Lorenčiča na pripravo prenosov OI:

Ko se je Mile Jovanović, urednik športnega programa, lani uprl Ljerki Bizilj, direktorici Televizije Slovenije, so bili njegovi argumenti za odstop več kot razumljivi. Glavni je bil pač takšen, kot ga lahko podpre in razume vsak gledalec: krčiti ekipo za olimpijske igre pod minimum v časih vsesplošnega krčenja… Nekje preprosto potegneš mejo. In Jovanović je storil prav. Tudi v imenu gledalcev. Je. Z manj ne moremo, ni prav, ne spodobi se, hvala lepa, ko vas jebe.

Dokler nismo videli, kje je težava Televizije Slovenije pri pripravi prenosov olimpijskih iger iz Ria de Janeira. Priznam, ko sem sam videl nekatere termine ob peturni časovni razliki… Te zvije… nadaljevanje v zapisu.

Oznake: , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]