Drugi svet Pogovori – intervjuji in kolumne na enem mestu

30. Maj 2010 20:46

Na spletu je objavljenih mnogo zanimivih pogovorov in kolumn, a so razpršene po številnih spletnih mestih, zato jim je težko slediti. Od sedaj naprej bo drugače. Predstavljamo nov portal Drugi svet Pogovori, kjer boste na enem mestu našli povezave do najzanimivejših intervjujev in kolumn s slovenskega spleta.

Naša izkušena uredniška ekipa bo tako ob blogih vsakodnevno spremljala še vse druge informativne spletne vire in za vas na Pogovorih ažurno izpostavljala vsebinsko bogate intervjuje in kolumne. Tako ne boste več izgubljali časa z iskanjem tovrstnih vsebin širom spleta. Vse boste redno našli na Pogovorih!

Pa kaj bi govorili, obiščite pogovori.drugisvet.com in se prepričajte sami.

Ker pa nas zanima tudi vaše mnenje o novi pridobitvi Drugega sveta, obenem pa bi jo želeli predstaviti tudi širši javnosti, blogerje med vami vabimo, da podate recenzijo Pogovorov na vašem blogu. O zapisu nas obvestite na [email protected], ter zraven zapišite še vaš naslov, kamor vam bomo v zahvalo poslali majico Drugega sveta (dopišite še konfekcijsko številko).

Če bo zapisana tudi kakšna kritična, a utemeljena beseda, ne bomo nič jezni in majica bo k vam vseeno prispela! 🙂  Seveda se ne bomo pritoževali, če boste Pogovore priporočili tudi svojim prijateljem preko Facebooka, Twitterja in drugih socialnih omrežij. Tudi takšno dejanje si bo zaslužilo majico Drugega sveta!

Kaj še počnete na tej strani?!? Oglejte si Pogovore!

Uredništvo Drugega sveta

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]