Hotelski davek na samskost

13. Jan 2015 10:12

oddihČedalje bolj priljubljena opcija, kako priti do cenejšega oddiha, so internetni ponudniki kuponov s popusti na določene storitve ali dopustniške aranžmaje. A tudi tu pogosto ni zadoščeno vsem skupinam potrošnikov.

Helena Golenhofen v tokratnem zapisu opozarja na eno izmed cenovnih diskriminacij s katero se srečujemo pri tovrstnih ponudbah.

“Eden od ponudnikov kuponov mi je poslal ponudbo za 2-dnevno bivanje v hotelu Lone v Rovinju – za dve osebi. Hotel mi je, vsaj po slikah, zelo zanimiv s stališča feng shuija, že dolgo me mika, da bi si ga ogledala v živo. Ker ima hotel pet zvezdic, so cene zelo visoke, zato bi bili kuponi s popusti zelo dobrodošli.” uvodoma zapiše blogerka.

A v tej točki se je soočila z dvema problemoma: Prvič, da cene na kuponih niso nujno najugodnejše, poleg tega pa so časovno omejene. Zato se splača preveriti cene na hotelski spletni strani ali za to namenjenih portalih in drugič, ker je trenutno samska ji ponudbe preko kuponov ne pridejo v poštev, saj so vedno za dve osebi.

Ob nadaljnjem raziskovanju je prišla do nekaterih ugotovitev.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]