Kako izbrišete strahove iz otroštva?

28. Maj 2018 15:09

Strahovi iz otroštva so kot pošasti, ki nas lahko spremljajo celo življenje, če se ne spopademo z njimi. Eno izmed orodij za to je knjiga Neskončna modrost Akaških zapisov, ki služi preobrazbi in zdravljenju.

Naredili bomo vajo brisanja nekaterih strahov iz otroštva, ki lahko še vedno vplivajo na vas. Prvo vprašanje, ki ga je treba zastaviti, je, ali obstajakakšen strah iz otroštva, ki vpliva na vas kot odraslega in vas ovira. Odlično dodatno vprašanje, ki ga lahko zastavite, je, kdaj in kje ste prvič izkusili ta strah. Morda boste dobili nekaj informacij o izkušnji iz otroštva, na katero ste že pozabili ali se je ne zavedate. Vedno lahko zastavite specifično vprašanje, kot je: “Koliko sem bil(a) star(a)?”

Nato nadaljujte s poglobljenimi vprašanji, kot so: “Katere druge informacije o tej temi mi lahko koristijo? Kaj mi lahko Bitja svetlobe povedo o strahu in tem, kako vpliva name v sedanjosti?” Dovolite si prejeti vse informacije, ki vam lahko koristijo, o tem, kako vas ta strah ovira. Naslednji korak je, da vprašate, kako lahko sprostite ta strah. Ali obstaja akaška molitev, ki jo lahko uporabite za čiščenje? Če da, katera?

Z namenom poglobitve v zapis po odgovoru, ki ga prejmete na svoje vprašanje, zastavite novo vprašanje bodisi o odgovoru, ki ste ga prejeli, bodisi o drugem delu iste teme ali težave. Naslednje vprašanje vam bo prineslo še bolj poglobljene informacije. Več si lahko preberete na blogu Cangura.

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]