Ženska mora najprej postati kraljica, da bi imela kralja

26. Feb 2015 12:04

moski_zenska_odnos“Partnerstvo je vedno zgolj zunanja manifestacija notranje realnosti. Le, če si voljna prepoznati, da ti odnos vedno zgolj odslikava to, kar čutiš v sebi, lahko ustvariš odnos, ki si ga srčno želiš. Velika skrivnost je v tem, da moraš ti postati ta Ženska, ki ima odnos, ki si ga želiš imeti. Pogosto srečam ženske, ki so v velikem notranjem konfliktu in se ta konflikt vedno znova preslikava v odnose, ki jih imajo v zunanjem svetu, vendar tega enostavno ne vidijo in za konflikte krivijo ljudi okoli sebe.” uvodoma zapiše blogerka Taja.

V nadaljevanju pa razkriva izzive partnerstva, izzive sodobne ženske, ženske vibracije s katerimi pritegnejo moške, pričakovanja, notranje konflikte, itd..

Zapis sklene z mislijo: “Zato nehaj iskati nekoga, ki te bo dopolnil, ki te bo osrečil, ki bo v tebi potrdil najboljše dele tebe – Ti si tista, ki mora vse to občutiti v sebi, da bi v svoje življenje pritegnila osebo, ki bo s teboj delila užitek, radost, ljubezen in mir – to je srečno partnerstvo.”

Oznake: , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]