Galaxy A7: dokaj zanimiv telefon za še sprejemljivo ceno

2. Jan 2019 20:38

Samsungova družina telefonov Galaxy A srednjega in višjega srednjega razreda je ena velika zmeda. Milo rečeno. Cel kupček modelov s črko A ter številko, nato pa še letnico predstavitve.

Tako svoj zapis začenja Tehnozvezdje, ki izpostavlja telefon Galaxy A7. Za blogerja pa fotografije A7 niso slabe za telefon srednjega razreda, a hkrati niso nič posebnega. Učinke dodane resničnosti, ki na osebe dodajo različne smešne dodatke, pa smo na Sonyevih telefonih občudovali že pred leti.

A7 je kakovostno izdelan telefon, ki je primerno tanek, a se ne zvija in je na splošno dovolj robusten, da preživi običajno dnevno rutino, če pa potrkamo po njem, doni, kot bi bil votel. Ampak podoben zvok sem zaznal tudi pri Applovem modelu XR. Čeprav je hrbtišče iz stekla, kaj dosti ne drsi iz rok, da pa je magnet za prstne odtise, verjetno ni treba dodatno poudarjati.

Na to »slabost« steklenih površin smo se navadili in jo tudi sprejeli. Zanimivo je tudi, da je tipalo prstnega odtisa v stranskem gumbu za vklop telefona in ne na hrbtu. Ko se na lokacijo tipala enkrat privadiš, pravzaprav ni slaba oziroma je celo ena boljših, saj je preprosto dostopna, ne glede kako je telefon odložen.

Oznake: ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]