Izi vrača evro za vsak neporabljen gigabajt

23. Maj 2018 17:59

Ko je Telekom prevzel uporabnike Izimobila je završalo, kaj bo vodilni operater storil s to ponudbo. V podjetju so zagotavljali, da se vsaj začasno nič ne spreminja, v zakulisju pa se je govorilo o prenovi. Danes pa so predstavili nove pakete in podobo blagovne znamke.

Po novem se tej ponudbi reče samo Izi in je na pogled bolj barvita, v Telekomu pravijo sveža. Vsak naj sam presodi, kako se mu zdi, vsekakor pa je nekaj novega v primerjavi s prejšnjo dolgočasnostjo. Dodajajo še, da nova znamka izraža prijateljstvo in prijaznost.

Glavna novost pa so paketi Izi Vračilo. V okviru tega uporabnik za neporabljene gigabajte dobiva nazaj plačane evre. Paketi so sicer S, M in L in mesečno stanejo 8, 11 ali 14 evrov. Vsi trije vključujejo neomejene klice v Telekomovem omrežju in po tri tisoč enot za ostalo, med to pa sodijo klici v druga omrežja, sporočila (sms in mms) ter klici in sporočila v gostovanju znotraj EU. Razlika je v vključeni količini gigabajtov.

Novi Izi je zagotovo osvežitev, saj se je ta znamka prej pretežno osredotočala na uporabnike, ki s telefonom večinoma kličejo, manj po brskajo po spletu in družabnih omrežjih. Model Izimobila pa je bil tudi še zelo tradicionalno predplačniški in tako nujno potreben modernizacije, piše Tehnozvezdje.

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]