Novi pametni telefoni so enostavno preveliki. Kot da bi telefoniral z lopato!

12. Jan 2015 08:53

BigPhone_foto_sketablogŠe še spomnite prvih mobilnih telefonov, ki so jih mnogi poimenovali kar “cigli”, kar se je nanašalo na njihovo velikost? Proizvajalci so posledično začeli kar tekmovati, kdo bo pokazal manjšega. Tako je bilo tudi pri uporabnikih in, če so imeli čim manjšega. Spomnite se nekaterih popularnih modelov, ki so bili sicer težki, a zelo priročni in velikosti žepov prijazni.

Potem pa se je “nekega dne, verjetno v ponedeljek zjutraj, Kyong Song z javnim prevozom privlekel do službe. Ves zakajen, nasekan, zaspan. Logično, saj je ves vikend v baru žural z bodočim zvezdnikom, ki bo čez nekaj let zaslovel z najbolj intelektualnim komadom leta Gangam Style… 

Ah ta klinčev ponedeljek. V menzi je zmanjkalo kimčija in za povrhu Kyongu nevarno brbota v črevesju. Pritisk narašča in tik pred eksplozijo, ki bi lahko pomotoma sprožila novo korejsko vojno, je Kyong šefom oddal svoje remek delo. Opis bodočega korejskega wundergadgeta, ki naj bi sprožil primeren nevrotični odziv nadvse prijaznega in družbeno odgovornega šefa sadjarskega podjetja…”

Nadaljevanje zgodbe o velikosti telefonov v tokratnem zapisu predstavlja Simon Šketa.

Oznake: , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]