Že v začetku leta novi telefoni srednjega razreda

19. Jan 2018 19:11

Včasih je proizvodnja pametnih telefonov okoli novega leta nekoliko opešala, vse pa naj bi se znova začelo konec februarja s sejmom MWC v Barceloni. Letos pa je situacij drugačna, saj proizvajalci ves čas bruhajo novosti. 

Huawei, Samsung in Sony so že predstavili svoje pomladne adute v nižjem in srednjem razredu, Tehnozvezdje pa si jih je podrobneje ogledal. Že decembra je Huaweijev Honor v Londonu pripravil dogodek za dva novinca, 7X in View 10, vendar za zdaj ne kaže, da bi ta dva dospela k slovenskim operaterjem.

Te dni so napovedali Honor 9 Lite, ki se lahko pohvali z dvojnim fotoaparatu tako zadaj kot spredaj. Tik pred sejmom CES je tudi Samsung predstavil dva nova telefona srednjega cenovnega razreda, Galaxy A8 in A8+, od katerih bo prvi po priporočeni ceni 499 evrov na voljo tudi pri nas. Kot trdijo slovenski predstavniki podjetja, telefon ne menja obstoječe člane družine »A«, to na nek način nadgrajuje.

Po lanskem XA1, pa je Sony letos vstopil v igro z XA2. Ne samo, da zdaj ima prepoznavo odtisov, končno je tudi Sony malo stanjšal robova nad zaslonom in pod njim.

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]