Dogodivščine iz sveta živalic

20. Avg 2016 10:12

ogrozene-zivalske-vrsteTokrat se je Almira Catović odločila za deljenje zgodb, povezanih s humorjem in pa zgodb, ki bi jih lahko opisali kot del čudeža. Medtem ko si lahko ogledate humor s strani teh fantastičnih bitij, ki so nam bolj podobna, kot se tega zavedamo; si lahko na podanih povezavah preberete zanimive zgodbe, kjer so živali pomagale in rešile ljudi. Kako veliko se lahko naučimo od njih.

Najbolj ji je v spominu ostala zgodba, ki je prišla iz Etiopije, in sicer leta 2005, ko so trije levi rešili 12 letno deklico, ki so jo moški ugrabili, jo pretepali in na tak način hoteli prisilno poročiti z enim od ugrabiteljev. Deklico so rešili trije levi, ki ne samo da so pregnali te moške, ampak so jo varovali, dokler ni prišla policija.

Druga zgodba prihaja z Nove Zelandije, ko je jata delfinov rešila Rob Howesa, njegovo 15 letno hči in njuni prijateljici. Sprva niso niti vedeli, kaj se dogaja, kaj kmalu pa so opazili velikega belega morskega psa, ki se jim je približeval. Ta je naenkrat spremenil smer, kakor da ga je odbil obroč delfinov, s čimer je bil preprečen morebitni incident v morju.

Oznake: , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]