Borut Pahor že ima karierni načrt ob morebitnem porazu na volitvah

9. Nov 2017 11:22

Ob vprašanjih, kakšni so načrti ob morebitnem porazu na volitvah, je Borut Pahor na predvolilnih soočenjih venomer izstrelil, da računa zgolj na svojo zmago. Iz zanesljivih virov pa je sedaj prišla informacija, ki razkriva kakšni so načrti aktualnega predsednika ob morebitnem porazu.

Skrivnost razkriva bloger Don Marko M:

Kot razkriva bloger naj bi Pahor že odprl podjetje “Skupaj do zvezd” s.p., v katerem se bo ukvarjal z nepremičninskimi posli z zemljišči na Luni in ostalih planetih našega osončja.

V pogodbi Združenih Narodov o zunanjem vesolju iz leta 1967 sem odkril, da Luna in ostala telesa vesolja ne morejo biti v lasti nacionalnih vlad, kot tudi, da vlade na le teh ne morejo razglasiti svoje suverenosti, okupacije ali katerokoli drugo obliko lastništva. Razumel sem, da kar ne sme vlada, lahko državljan.

Napisal sem Deklaracijo o lastništvu nad Luno, 7ih planetih našega Osončja, razen Zemlje, vključno z vsemi sateliti. Razložil sem jim svojo namero, da bom vsa omenjena telesa, pa še nekaj asteroidov poleg, razparceliral in prodajal zemljišče vsakomur, ki ga bo želel kupiti… celotno satiro si preberite v nadaljevanju bloga.

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]