Jebo te fačuzi

25. Jun 2018 11:03

“Fačuzi” je, vsaj po odzivih sodeč, prevzel celotno Slovenijo. Jure Marolt pa na to pravi le: “Jebo te fačuzi. Jebo te filmčki fačuzi, majice fačuzi, interaktivni posti fačuzi, jebo te fačuzi v vsakodnevnih pogovorih. Jebo vas Ljubezen po domače in vsi resničnostni šovi tega sveta, če smo že pri tem.”

Ugotavlja namreč, da ljudje buljijo v TV ekrane in spremljajo nezanimiva življenja drugih ljudi, ker nimajo pojma, kaj bi naredili s svojim. Potem pa jih takšne pikrice razvedrijo, ob čemer je vedno prednost, če gre drugemu na slabše.

Blogerja ta čredni nagoon še vedno preseneča. Množice namreč nič ne združi bolj, kot napake drugega. Ravno zato se mu zdi toliko bolj pomembno odmisliti vse ostale in delati na sebi. To je sicer izjemno težko, vendar gre za zavedno odločitev, da ti je za druge vseeno. Da te vsi fačuziji tega sveta ne zanimajo.

“Zame je vsak, ki ni srečen s tem, da je zdrav in ljubljen, sebičen. Ker ima vse pogoje, da zaživi bombastično življenje. Vse slabo, kar se mu zgodi na njegovi poti, so samo izzivi. Vse napake, ki jih stori, so le prihodnje izkušnje. Vse v življenju je stvar percepcije. Če se zavestno odločiš, da se smiliš samemu sebi, te na naslednjem koraku ne čaka nič dobrega”, dodaja Marolt.

(Foto: YouTube)

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]