Uživalci konoplje s kozolca v Žalcu mrzlično iščejo kuharja nepozabnih piškotkov

22. Jun 2015 20:23

smoking-marijuana-jointV zadnjih dneh so veliko prahu dvignili organizatorji in udeleženci seminarja o zdravilnih učinkih industrijske konoplje, ko jih je, verjetno zaradi “napake” kuharja oz. naročnika priboljškov, 15 pristalo v bolnišnici zaradi zastrupitve s tetra hidro kanabinolom.

Dogodek je bil na eni strani pospremljen s silovito resnostjo, spet drugi pa so se le hudomušno muzali in hihitali ob misli na nadebudno skupino od THC-ja obnemoglih starejših oseb na vrhu kozolca.

Sobotna seminarska delavnica o zdravilnih učinkih industrijske konoplje v Žalcu je dosegla namen in osrečila najmanj 50 udeležencev seminarja. Zdaj imamo tudi nesporne praktične dokaze – da, samozdravljenje z industrijsko konopljo nesporno zdravi….

In to zdravi praktično vse bolezni, od bolečin v križu, potence, plešavost, hormonsko neravnovešenost, depresije, spoznavanje samega sebe, pa vse do grizenja nohtov, predvsem pa naredi ljudi srečne, vesele in nasmejane….

Žalec pred priznanjem blaženosti kot Brezje in Međugorje… Tako v tokratni satiri, posvečeni “aferi THC”, uvodoma zapiše Don Marko M in se v nadaljevanju še malo pošali iz omenjenega dogodka.

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]