Ali lahko Drugi tir pripelje vašo prebavo na Prvi tir?

4. Maj 2019 06:11

Situacija je delikatna. Radi bi zadevo prebavili, pa ne veste, če bo šlo. Čutite, da nekaj ni v redu. Zvija vas v trebuhu. Veste, da tudi drugi vedo, da ni vse ok. Občutek imate, da bo tokrat uspelo in bo »rezultat« viden … Potem pa trenutek mine in je spet vse po starem.

Verjetno se sprašujete, ali govorim o prebavi ali Drugem tiru? Odgovor prepuščam vam. 🙂

Odgovor na vprašanje iz naslova pa je preprost: ne, Drugi tir vaši prebavi ne more pomagati. Vaši prebavi lahko pomagate samo vi sami, ker politike in strice iz ozadja (bodimo iskreni) vaša prebava ne briga kaj dosti. Pri tem so si enotni levi in desni.

Kako do dobre prebave?

Dobra novica pa je, da lahko za boljšo prebavo precej naredite sami. Da ne odkrivamo tople vode – jejte zdravo in uravnoteženo hrano z veliko vlakninami, pijte dovolj vode in gibajte se na svežem zraku.

Če pa vam kaj od tega ne uspe narediti, ali se izkaže, da to ni dovolj, pa so na voljo prehranska dopolnila, ki vam lahko pri tem pomagajo.

Za slabo prebavo in čiščenje debelega črevesa je najboljša izbira Super notranji očiščevalec. Izdelek z zabavnim imenom, ki naredi točno to, kar pravi – poskrbi za vaše notranje čiščenje. Poleg tega pa poskrbi še za druge težave. Veliko uporabnikov poroča o odličnih rezultatih pri težavah, ki spremljajo sindrom razdražljivega črevesja. Drugi pa o tem, kako se je njihova prebava uredila, kar posledično pomeni tudi manj skrbi in več energije v vsakodnevnem življenju.

Če ne potrebujete čiščenja, pa bo pravi izdelek za vas prehransko dopolnilo, ki v eni sami kapsuli vsebuje toliko dobrih bakterij, kot bi jih zaužili, če bi pojedli 8 lončkov biotičnega jogurta!
ProBio Multi Flora je prehransko dopolnilo, ki je odličen vir dobrodejnih bakterij brez dodanega sladkorja, mleka, maščob in kalorij, ki jih vsebujejo jogurti. Ena kapsula vsebuje kar 4 milijarde dobrih bakterij, ki pomagajo pri napihnjenosti in drugih prebavnih težavah.

Želimo vam čim manj prebavnih težav, ne glede na to, kako bo z Drugim tirom. Ker v vsakem primeru boste morali za svoje težave poskrbeti sami.

Kakovostna prehranska dopolnila

Če želite skrb za dobro počutje sebe in družine vzeti v svoje roke, vas prijazno vabimo, da obiščete spletno trgovino Dolgoživ. Tu vam ponujamo kakovostna prehranska dopolnila, ki prispevajo k vašemu zdravju in vitalnosti, da boste lahko dolgo in aktivno živeli v družbi svojih najdražjih. In prav kakovostno življenje z ljudmi, ki jih imamo radi, je vredno dolgega življenja.

 

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]