Blišč in beda slovenske košarkarske reprezentance

12. Apr 2018 07:29

Septembra lani je slovenska košarkarska reprezentanca osvojila zlato kolajno na evropskem prvenstvu. Dogodek še zdaleč ni pozabljen, saj se o njem šušlja tudi danes, predvsem s finančnega vidika.

Mikstone pa se zgraža ob vsej tej spregi s politiko in išče odgovor na to, kdo je aktiviral košarkarje, da so v predvolilnem času napadli Cerarja in SMC. Po njegovih besedah naj bi šlo za Karla Erjavca, ob vsem skupaj pa ga je najbolj presenetil odziv zlatih košarkarjev.

Takole je zapisal: Vpoklic v reprezentanco je največja čast. Nisem še slišal, da bi kdo igral za reprezentanco zaradi denarja? Zdaj pa? Dajte nam denar. Španci pa srbi so dobili …! Če vam je do španskega ali srbskega denarja, izvolite. Igrajte za njih. Večina vas je itak njihovega porekla. Preden ste oblekli reprezentančni dres, ste poznali pogoje. Takrat ni nihče rekel, da za tako majhno nagrado ne bo igral. Do zadnjega bi vsi plačali, da bi lahko igrali za Slovenijo. Danes pa upor bogatih zvezdnikov?

Ob tem dodaja tudi, da se Goran Dragić blamira s pozivi vladi za drobiž. Sam naj bi namreč zaslužil 50 milijon dolarjev na leto, bloger pa se ne spomni tako sramotnega dejanja športnikov, kot je tale predvolilni poziv za denar.

 

 

 

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]