Boruting in neučinkoviti napadi na Boruta Pahorja

17. Dec 2016 09:09

Predsednik republike Borut Pahor, ima veliko sovražnikov, ki prežijo na vsako njegovo napako, da se lahko iz njega norčujejo in kritizirajo. Ker zelo rad stori kaj takšnega, da si pridobi pozornost, to ni težko.

Zadnji tak dogodek, ki je povzročil smešenje in zgražanje je bil, ko je predsednik republike na družbenih omrežjih objavil fotografijo s svojega obiska v Egiptu, na kateri se je naslanjal na ograjo in pripisal ‘Domotožje v Kairu’. Mnogi so ga šaljivo posnemali in tako je nastal trend, imenovan boruting. Preprosto posnamete fotografijo, na kateri se naslanjate na ograjo  in to potem objavite na spletu.

Ob vsakem takšnem bolj ali manj posrečenem dejanju predsednika republike, se pojavljajo vprašanja, ali to ne presega meja dostojnosti, če se Borut Pahor obnaša svoji funkciji primerno in tako dalje. Kritiki skoraj nikoli ne pozabijo vsaj med vrsticami zapisati, naj njihovo občinstvo na naslednjih predsedniških volitvah svojega glasu le ne zaupa temu človeku, ki se neprimerno obnaša.

A Pahorjevi nasprotniki delajo isto napako, kot Trumpovi v ZDA… več piše Sašo Ornik Jin.

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]