“Bratuškova, Jazbec in Čufer so le poslušni izvajalci”

29. Okt 2013 13:30

Delegacija Mednarodnega denarnega sklada (IMF), ki je del zloglasne Trojke in se je zadnja dva tedna mudila v Sloveniji, je končala svoj obisk. Delegacija se je v tem času sešla s številnimi predstavniki iz sveta politike, gospodarstva, sindikatov in akademske sfere. Ob koncu obiska je vodja delegacije IMF Antonio Spilimberg med drugim tudi izjavil, da naj bi Slovenija že imela svojo Trojko. To so Bratuškova, Jazbec in Čufer.

Bloger Plagiator pa ob omenjeni izjavi izraža prepričanje, da to ni nobena Trojka. Navedeni nesrečniki so, kot svoj tokratni zapis začenja bloger, le poslušni izvajalci, ki imajo za nalogo izpolniti vse kar jim je naročeno ali zaukazano, ne glede na vso trpljenje ljudstva in vse posledice, ki jih bo to izžemanje državljank in državljanov dolgoročno pustilo.

So le naš slovenski brezčutni politični stroj okrepljen z liderji koalicijskih strank Lukšičem, Erjavcem in Virantom, ki prav ta čas kot ponoreli buldožer brez sleherne čustvene obremenitve svojemu ljudstvu zategujejo pas do zadnjih lukenj.

Oznake:, , , , , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]