Cepljenje le ni tako nedolžna stvar

7. Feb 2017 13:41

Cepljenje proti gripi je že nekaj časa tema, ki dviguje veliko prahu. Včeraj pa je zdravnica podala ugovor vesti. Sedaj je je začela ostra vojna proti necepljenjim osebam. Pri tem nekateri zdravniki ne ravnajo o svobodnem odločanjem ali se lahko cepimo ali ne.

Binaural84 na ta fenomen gleda skozi doktrino zdravstva, ki je pod vplivom lobijev in korporacij.  Pri tem uporabljajo lažne statistike in ponarejanjem študije. Poleg tega uporabljajo staro strategijo – strah.

V tem duhu je objavil tudi intervju s spletne strani Naravna imunost. Christof Plothe je osteopat, zdravilec z diplomo iz pediatrične osteopatije. V svoji ordinaciji se srečuje s številnimi otroki, ki imajo resne zdravstvene težave po cepljenju, a njihovega vzroka uradno nihče ne želi priznati.

Braziliji. Primeri preprosto ne pridejo v statistiko, ker zaradi visokih ovir prihaja do sistematičnega izločanja prijav stranskih učinkov. Preveden intervju je odlomek  iz posnetega materiala za nemški dokumentarni film z naslovom Mi ne cepimo.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]