Cerarjev program na 26 prosojnicah, ki ga je 80 strokovnjakov delalo eno leto

26. Jun 2014 07:07

Head in Hands“Osemdeset strokovnjakov in specialistov je delalo eno leto, da bi Stranka Mira Cerarja objavila šestindvajset prosojnic s programom stranke, ki bo, tako napovedujejo, zmagala na naslednjih volitvah,” se z neprikritim sarkazmom  nad programom stranke Mira Cerarja čudi dr. Žiga Turk.

Kot pravi, je sicer skeptičen do programov napisanih v Power pointu, ker omogočajo malo povedanega na veliko straneh, a za Cerarjevega lahko pohvali: lepo oblikovano naslovnico, slikice namesto uvoda, kjer jim je manjši krogec uspelo spraviti v večji krogec, izraženo željo po normalnosti itd.

Se sprašujete, če se Žiga dotakne tudi vsebine? Zagotovo. Ta je navedena kot odgovor pod postavljenimi konkretnimi vprašanji in bloger s sarkastičnim pridihom komentira:  “Je pa nek pregovor, ki pravi, da je postaviti dobro vprašanje včasih težje od odgovora nanj. No, v tem primeru bi lahko rekli, da so Cerarjevi opravili težji del posla.”

Preverite podrobnosti, zaradi katerih se Turku ob koncu izpiše primerjalna ocena: “Z nekim drugim programom se ni ukvarjalo osemdeset ljudi eno leto, ampak ga je en človek napisal v manj kot enem mesecu. Včasih torej manj je več. Včasih je pa manj pač manj.”

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]