Cerarjeva vlada trpi peklenske muke

8. Jun 2015 08:08

slovenska_vlada_cerar_wikiVlada te dni trpi peklenske muke predvsem zaradi prodaje Telekoma. Odločitev o tem je tako posredovala nazaj na SDH potem, ko je ta odločitev o prodaji Telekoma najprej odložil na vlado.

Kakšne so vladne muke je slikovito opisal Emil Milan Pintar “Približno take, kot jih trpi petnajstletna kmečka deklina, ki bi tako rada seksala, da je vsa mokra, hkrati pa bi rada ostala nedolžna. Tem peklenskim mukam se seveda reče prodaja Telekoma. Prejšnji vladi, Janševa in Bratuškina, bi Telekom prodali, ne da bi trenili z očmi. Toda medtem je nepotrebna, umazana, nekoč v prihodnosti obsojena razprodaja slovenskih podjetij zbudila toliko javnih protestov, da stvar ni več enostavna.”

Med drugim malo v šali malo zares predlaga, da vlada sprejme sklep, da o prodaji Telekoma odloči opozicija “…pa naj se gg Janša in Mesec uskladita glede tega. Če se ne bosta, vlada ugotovi in razglasi, da njeno delo ovira nesposobna in neenotna opozicija in prodajo do nadaljnjega zadrži.”

V nadaljevanju pa še piše o političnih “spačkih”, protestih, medijih, ki da so že sklenili, da je treba Telekom prodati, ipd..

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]