Smo priča prvemu čisto resničnemu reality šovu?

5. Feb 2017 09:11

Donald Trump je svojo predsedniško funkcijo začel s takšno vnemo, kot da bo njegov mandat trajal zgolj nekaj dni. Skorajda ne mine dan, da nebi sprejel odločitve, ki bi šokirala ali pa vsaj konkretno odmevala v svetu. Smo nemara priča prvemu resničnemu resničnostnemu šovu?

Zadnjič je prijatelj v pogovoru uporabil zanimivo besedno zvezo, ko nas je vprašal: Ste videli, kako se je Donald Trump »ulegel na ta svet«? Pri tem je seveda mislil na to, kako hitro je zavzel področja, ki ga zanimajo in kako globoke odtise pušča tam, kjer »leži«.

Nedvomno nas marsikatere njegove odločitve presenečajo in tudi šokirajo – vsak dan. Ujela sem se že v pričakovanju jutranjih poročil z mislimi, kaj neki je medtem, ko smo spali, ušpičil? Poročila o njegovih odločitvah, dejanjih, telefonskih pogovorih z drugimi voditelji tega sveta, nam odpirajo usta, ob tem pa, razen kletvic,  v Sloveniji ostajamo brez besed in sape. Kot tudi njegovi sogovorniki na drugi strani telefona, ko jim odloži slušalko, če mu vsebina pogovora slučajno ne ustreza.

Nadaljevanje na blogu Kamien komunikacije.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]