E. Pečarič: “Gospa premierka, prosimo zaupajte nam vsaj to kakšno robo uživate, da vam tako uspešno otopi možganske receptorje”

18. Feb 2014 13:23

bratusek_wikiTo se sprašuje Elena Pečari, po nedavni izjavi Alenke Bratušek ob podpisu nove koalicijske pogodbe, češ da je po prvem letu njenega vladanja Slovenija danes boljša država kot pred enim letom in da so njeni temelji bolj zdravi.

Oziroma kot cinično naproša premierko: “…zaupajte nam vsaj to kakšno robo uživate, da vam tako uspešno uspe otopiti možganske receptorje in posledično brez sramu, povsem samozavestno, pokate takšne nesmisle, če nam že nočete izdati od kod prihaja izposojen denar za reševanje bančne luknje in s katerimi banksterji je bil sklenjen deal?”

in v ostrem tonu nadaljuje, “…kako vam vedno znova uspe izustiti tako očitne nebuloze, ki so v diametralnem nasprotju z vsakdanjimi dejstvi? Privoščite tudi nam državljankam in državljanom, ki vas moramo hočeš nočeš vsak dan poslušati, prenašati in tolerirati ne glede na to kaj nam vedno znova nalagate kot breme, da se izključno iz razlogov ohranjanja stabilnosti našega duševnega zdravja, posvetimo samooskrbi, samozdravljenju s konopljo ali preprosto zgolj kajenju. Ta bi dejansko prinesla veliko potencialov za rast mnogih panog gospodarstva in posledično tudi rast delovnih mest. Skratka veliko poslovnih in razvojnih priložnosti o katerih zgolj neprestano sanjarite in nič ne naredite.”

(v DS anketi – desni stolpec spodaj – vas sprašujemo ali se strinjate s premierko, da je danes SLO boljša država kot pred letom dni)

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]