Evakuacija teroristov iz osvobojenega Alepa, propaganda in zmedeni ameriški predstavnik za stike z javnostjo

16. Dec 2016 08:37

Potem ko je sirska vladna vojska s pomočjo Rusije in Irana pred dnevi osvobodila vzhodni del Alepa, ki je bil nekaj let pod nadzorom upornikov, so včeraj mediji poročali predvsem o možnosti evakuacije civilistov, ranjencev in upornikov iz vzhodnega dela. Do danes naj bi iz njega evakuirali že najmanj tisoč ljudi, na evakuacijo pa še čaka, kot piše bloger Knez Kocelj, več kot 5000 zmernih rezalcev glav iz osvobojenega mesta Aleppo v Siriji.

Cel dan že gledam in poslušam jokanje poraženih islamskih teroristov na osrednjih poročilih zahodnih mainstream televizij od CNN, BBC, CNBC in Sky News. Islamski teroristi podprti s strani poraženega Baracka Husseina Obame, kričijo na pomoč, ker jih je po 6 letih hudih bojev premagala legitimna vojska Sirijske Arabske Republike s pomočjo Rusije in Irana.

Ali tudi vi nasedate njihovi propagandi, se sprašuje bloger in v zapisu predstavlja videoposnetek, kjer so razložene nekatere podrobnosti te propagande zahodnih medijev.

Spodaj pa si oglejte video zmedenega predstavnika za stike z javnostjo ameriškega State Departmenta, ki ni sposoben več odgovarjati niti na osnovna novinarska vprašanja.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]