Farsa Bratuškove PS: če ne moreš dobiti volitev, jih prestaviš za nedoločen čas

4. Okt 2013 13:13

Izvršni odbor (ki ga sklicuje in vodi Alenka Bratušek) je včeraj svojo v.d. predsednice zavaroval pred stranko, ki jo začasno vodi. Bistro, a zgodovinsko že videno – če ne moreš zmagati na volitvah, jih enostavno ukineš ali elegantneje, prestaviš za nedoločen čas. Vendar v demokraciji ima s tem marsikdo problem.

Eden takšnih je dr. Boris Vezjak, ki se kar ne more načuditi farsi, ki se jo gre ta stranka in medijem, ki si v ihti podpore tej vladi tako očitno zatiskajo oči in usta pred stalnimi nekonsistencami, ki si jih privošči Bratuškova:

“Ne le, da je napovedala, da se ne bo potegovala za kandidaturo, če kandidira Janković, na koncu je celo storila vse, da drugi ne morejo realizirati kandidature v napovedanih normalnih rokih in časih. Onemogočila je konkurente, domnevno v imenu nekih višjih ciljev politične stabilnosti v državi. Vsi tirani v zgodovini so počeli prav to: vselej so se izgovarjali na red in stabilnost države, na dejstvo, da onemogočajo nered v imenu države,” piše dr. Vezjak.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]