Fenomen Miro Cerar se nadaljuje

15. Jun 2014 17:33

miro_cerarŠe ena anketa Stranki Mira Cerarja napoveduje zelo dober rezultat. Potrebno pa je poudariti, da gre za stranko, za katero ne vemo natančno, kdo bo poslanec, koga mislijo postaviti za ministra. Gre za prazen kozarec z nalepko Cerar, v katero lahko vsak nalije karkoli ga je volja, meni Jin.

Po javnomnenjski raziskavi Episcentra bi SMC (Stranka Mira Cerarja) dobila kar 31,5%. Sledi ji SDS z 21,1%. Daleč zadaj sta potem DeSUS s 7,5% in SD s 7,2%. NSi je na 6,1%. Vse drugo je pod 3%, kar je ob tistih, ki se še niso odločili ali niso hoteli odgovoriti še vedno v rangu možnosti za vstop v Državni zbor.

Predvolilna kampanja pa bo trajala še skoraj en mesec in v tem času se lahko marsikaj spremeni. Bolj problematično pa je po mnenju blogerja nekaj drugega. Politična stranka, še ena iz vrst instant strank, bo neizogibno imela težave s kadri. Miro Cerar že tako nima izkušenj z delovanjem v politiki in če ne bo imel ustreznih ljudi za ministrska mesta in za poslance, se lahko Slovencem dogodi katastrofa radikalno nesposobne vlade, ki bo sicer morebiti še hotela, nikakor pa znala spremeniti razmere v državi.

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]