Ga. Angelca Likovič in posiljevalci …

15. Okt 2016 08:03

Angelca Likovič je v Tarči izjavila, da je treba posiljeni ženski pomagati, da rodi, je pretresla slovensko javnost in tudi Rafaela Zupančiča – Rafa. Ne more namreč verjeti, kam smo res prišli s tem katoliškim fundamentalizmom. Proti volji spočet otrok z zločinom nad žensko, mora po njegovem mnenju jasno omogočiti ženski kot žrtvi, da ima pravico do splava.

Pridobitev vsesplošne in tudi socialne revolucije, ki se je zgodila po letu 1945 prejšnjega stoletja, ko ženske niso bile več postavljene za štedilnik in tretirane predvsem za rojevanje otrok z vsemi sodobnimi pridobitvami človeške civilizacije, ko so prvič dobile volilno pravico, je jasno prineslo tudi pravico do splava kot temeljne človekove pravice vseh žensk pri nas.

Če bi vsi ti vrli moralni fundamentalisti z Likovičevo in Primcem na čelu, ki se domnevno borijo za svetost življenja, malo bolj odprli oči in pogledali po svetu, ko vsak dan umira zaradi osnovnega pomanjkanja na tisoče otrok, bi najbrž drugače gledali na vso stvar, meni bloger.

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]