Gre mogoče za zaroto proti Masleši in Fišerju?

29. Maj 2013 07:22

Medtem ko so mnogi, predvsem po zadnjih dogodih okrog Hilde Tovšak, prepričani, da naše pravosodje in tožilstvo ne delujeta učinkovito in se v takšnih in drugačnih primerih le odmikata od odgovornosti, pa nekateri niso takšnega mnenja.

Rafael Zupančič – Raf se tako sprašuje ali ne gre nemara za zaroto proti predsedniku Vrhovnega sodišča in generalnemu državnemu tožilcu. Kot piše je bil Branko Masleša že v preteklosti tarča intenzivne kampanje tedanje politične pozicije in stranke SDS, ki se je izjalovila, ko se je izkazalo, da so šušmarili z uradnimi dokumenti.

V zadnjem primeru Hilde Tovšakove, pa je bil bloger dolgo časa prepričan, da je šlo za šlamparijo tožilstva ob dejstvu, da je bila obsojena, celo domnevno cel mesec protipravno v priporu. Toda še preden so pristojni podali pojasnila, so v SDS-u že začeli snovati izredno sejo.

Dozdeva se mu, da se je kiks zgodil s podobnim namenom kot pri aferi “Velikovec, Ertl”. Torej opozicijsko politično obračunati s predsednikom Vrhovnega sodišča in z generalnim državnim tožilcem.

Oznake:, , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]