Janez Potočnik in njegova odličnost oz. pogubnost

24. Jul 2013 14:52

Janez Potočnik je prav gotovo svojevrsten javnomnenjski fenomen in rekorder v zasedanju vedno najvišjih mest priljubljenosti v medijskih anketah. Medtem, ko vsi drugi politiki nihajo, padajo ali izginjajo iz lestvic priljubljenosti, se g.Potočnik čvrsto in vztrajno vedno znajde med prvimi tremi na različnih lestvicah.

Eleno Pečarič to opažanje že dolgo čudi in fascinira, saj je težko pojasniti razloge široke javne podpore njegove priljubljenosti, ko pa nihče pravzaprav ne ve kaj konkretno in dejansko dela, ter tudi kaj naredi. Ob tem pa se naveže na prihajajoče glasovanje v Bruslju o prioritetnih evropskih projektih, med katerimi je tudi plinski terminal v Žavljah.

In kaj ima to opraviti z Janezom Potočnikom? Kot piše Pečaričeva veliko, morda celo več kot si lahko predstavljamo. Zato tudi svetuje, da naslednjič, ko boste odgovarjali na medijske ankete in morda ponovno podprli Janeza Potočnika kot odličnega politika, vedite, da ste s tem posredno podprli tudi politiko Bruslja, ki ne izbira sredstev in ji ni mar za žrtve. (foto: Wikipedia)

Oznake: , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]