“Janšo so z zlorabo prava obglavili, da ga pred očmi volivcev moralno in fizično uničijo”

16. Jul 2014 14:02

zapornik-slovenijaKolateralna žrtev velike zmage levice na minulih volitvah je zmerna pro-evropska politika, akterji tovariškega kapitalizma po slovensko pa so poskrbeli, da volilno zgodbo »nacionalnega interesa« zabelijo še z rdečo zvezdo, socializmom, ideologijo ZKS, SZDL, ZSMS, kardeljanstvom in s sončničnimi semeni enopartijske nomenklature … nad volilnim razpletom ni nič kaj zadovoljna Tatjana Malec.

Obenem opozarja na medijsko kanonado zaprtega vodje opozicije in sramotenja njegovih podpornikov: “Ne morete zbrisati z zemljevida Slovenije volivcev, ki niso na strani pajdaške tovarišije izropanih in dokapitaliziranih bank z davkoplačevalskim denarjem!” opozarja blogerka.

V stranki Mira Cerarja ne prepozna neke s preteklostjo neobremenjene novinke, ampak še en produkt iz iste valilnice, kjer skrbijo za zaščito kontinuitete svojih interesov, povezanih z obvladovanjem državne lastnine in davčnega “obiranja” davkoplačevalcev.

(V DS anketi – desni stolpec spodaj – vas sprašujemo, ali bi v primeru Janševe oprostilne sodbe minule volitve bile nepoštene)

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]