Junckerjev obisk: toplo objemanje, nerodno poljubljanje, risanje srčkov in poizvedovanje o seksualnem življenju (odzivi na twitterju)

4. Mar 2017 09:11

Včeraj se je zaključil dvodnevni uradni obisk predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja. Tema obiska je bila prihodnost EU, pogovarjali pa so se tudi o drugih aktualnih temah, med drugim tudi o odprtih vprašanjih s sosednjo Hrvaško (arbitražni sporazum in Teran).

Bo pa Junckerjev obisk Slovenije ostal v spominu tudi zaradi bolj ali manj smešnih in nerodnih situacijah, ki so se zgodile tekom obiska.

Oziroma, kot so Junckerjevo slovensko epizodo med drugim povzeli na blogu Kamien komunikacije: Prišel je poln laskavih besed o tem, kako se kljub majhnosti in z ne najdaljšim članstvom v EU, Slovenija obnaša kot velika in predvsem odgovorna, kot ustanovna članica EU. Kar curljalo je od naših politikov zaradi sladkornega taljenja, ko jim je takole popihal na dušo.

Namesto o prihodnosti, pa bo ta obisk ostal zapisan predvsem zaradi toplega objemanja, nerodnega poljubljanja, risanja srčkov v uradne podpisne knjige in zanimanja o kakovosti seksualnega življenja med gostom in gostiteljem, našim prvim ministrom…

Seveda pa obisk ni ostal neopažen niti na socialnih omrežjih. Spodaj si tako poglejte nekatere odzive na twitterju:

 

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]