Karl Erjavec, nova zvezda Instagrama

23. Mar 2018 07:07

Volitve so pred vrati, zato so politični veljaki, ki si tudi v prihodnje želijo greti bolj ali manj oblazinjene fotelje v hramu demokracije, že začeli svoje marketinške aktivnosti. Med njimi je tudi zunanji minister Karl Erjavec, ki se je očitno poslužil pahorjeve taktike in se odločil za pohod na Instagram.

Boris Vezjak tokrat piše na to temo: Slovenski zunanji minister se je pred dobrim mesecem in pol odločil za pohod na Instagram. S prvo objavo in oblečen v kapo, na kateri z zanj značilno avtoreferenčno bebavostjo piše »Karl«, je ekspresno zakorakal nanj in v nekaj dneh dohitel branost sterilnih objav dolgočasnega predsednika vlade.

Ni treba posebej ugibati, kaj ga je pri tem prepričalo. Volitve se bližajo, danes so pospešeno pred durmi, in Karlu Erjavcu je zopet kapnilo, da glasovi volilne baze štejejo na široko, tudi če si predsednik upokojenske stranke in tvoji simpatizerji za nova socialna omrežja niti slišali niso. Nenazadnje je podobno zanimanje za razposajeno približevanje mlajši populaciji kot potencialni volilni klienteli, ki jo je treba upleniti skozi nove medije, odkrito priznal tudi Erjavčev vzornik, predsednik države… nadaljevanje na blogu

Oznake: , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]