Kdo je prisluškoval Sekolcu in Drenikovi?

30. Jul 2015 13:23

eavesdropping1V hrvaško-slovenskem arbitražnem sporu je od plasiranja afere govora predvsem o kršitvah in nedovoljeni komunikaciji med slovenskim članom arbitražnega sodišča Sekolcem in agentko Drenikovo. Skoraj sramežljivo in potiho oz. lahko bi rekli, da praktično nič pa se ne omenja izvirnega greha te afere. Nezakonito vohunjenje in prisluškovanje.

Kdo je v resnici prisluškoval in kdo posnel ta nesrečni pogovor med slovenskima diletantoma povezanima z arbitražnim sodiščem? So to res bili Hrvati? Kaj pa če niso bili Hrvati in je mogoče to počela kaka  druga tajna služba, za katero bi se potem morebiti lahko izkazalo, da je iz nam tako zelo drage in prijateljske države, ki ji daleč pod ceno prodajamo naša podjetja in dodeljujemo druge nerazumne koncesije? Se vam ta možnost zdi povsem nemogoča?…

Do odgovorov na vprašanje kako so Hrvati prišli do teh posnetih pogovorov slovenskih predstavnikov se morajo zelo hitro dokopati slovenske varnostne službe, ker bi od tega lahko bila odvisna celo usoda slovenske države… več v zapisu blogerja Plagiatorja.

Oznake: , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]