Kim in Kanye v Sloveniji: kam bi ju peljali, kaj bi jima pokazali?

5. Dec 2018 14:26

Vedno pogosteje slišimo besedno zvezo “zeleni petzvezdnični butični turizem”, ki da si ga želimo v Sloveniji. Ambicija je zrasla, ker Slovenijo vsako leto obišče vse več turistov in ker je med njimi vse več tudi takšnih, ki jim za odlično doživetje ni težko plačati tudi deset in več tisoč evrov.

Tako svoj zadnji zapis začenja Kamien Komunikacije, ki izpostavlja vprašanje, kaj pravzaprav je petzvezdnični turizem. Polemika je postala aktualna po tem, ko je Kanye West na svojem Twitter profilu objavil naslovnico Plečnikove knjige.

Na objavo se je odzvala Slovenska turistična organizacija (STO), ki je zvezdnika z družino povabila v Slovenijo. Blogerka pa ob tem razmišlja, kako bi pravzaprav izgledalo to zaenkrat namišljeno petzvezdično, butično doživetje družine West-Kardashian v Sloveniji. Takole piše:

Upam, da se ob pristanku z zasebnim letalom ne bi prestrašili letališča Jože Pučnik. Ta je za njihove pojme morda podoben kiosku, v katerem navadni smrtniki kupujejo karte za nizkocenovnike.

Nadalje upam, da bi jim bili sposobni najti primerno limuzino, v kateri bi se lahko brez resnih cestnih ovir pripeljali do InterContinentala, edinega petzvezdničnega hotela v Ljubljani.

 

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]