Ljudmila Novak razkrila pravi obraz Janše in SDS

15. Feb 2014 08:07

jansa_novak»Vedno sem bila mila, uvidevna, spravljiva, bila sem tiho, a sem jih vedno bolj dobivala po glavi. Vojščaki uporabljajo vojaške prijeme, pri tem ne izbirajo sredstev,« je predsednica Nove Slovenije Ljudmila Novak končno odkrito spregovorila o zakulisnem dogajanju na desnici.

Čeprav je stranka NSi Janšo podpirala tudi v najtežjih časih, ko so ga močno bremenile ugotovitve komisije za preprečevanje korupcije, SDS ni varčevala z diskreditacijami na račun vodilnih ljudi manjše partnerice.

Iz prepričanja v dobro desnice so v izvorni krščanski stranki dolgo molčali, po medijskem linču s strani SDS naklonjenih medijev ob zadnjem glasovanju o arhivih pa jim je očitno vendarle vsega dovolj.

“Odpiranje debate o zločinih v prejšnjem, totalitarnem sistemu, nenehno iskanje izdajalcev in stricev iz ozadja, teorije zarote, blatenje vsakogar, ki misli drugače, to so načini, s katerimi se pod nadzorom drži lastno bazo. Na koncu manipulacije in pranje možganov pripeljejo do tega, da je voditelj v očeh svojih vernikov skoraj na pol bog,” agendo SDS slikovito opisuje Jin.

(v DS anketi – desni stolpec spodaj – vas sprašujemo komu daste prav v sporu na desnici)

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]