Je največji problem te države Alenka Bratušek?

5. Sep 2014 07:56

Alenka_Bratusek_photoAlenka Bratušek je že nekaj tednov glavna tema na slovenski politični sceni. Njena samokandidatura na položaj evropske komisarke, kot tudi celotna saga okrog izbora, je v slovenski politični javnosti sprožila predvsem zgražanje nad nehigienično potezo bivše predsednice vlade kakor tudi nezadovoljstvo z medlim odzivom Mira Cerarja. In medtem ko so nekateri ogorčeni, pa se drugim kandidatura Alenke Bratušek ne zdi sporna.

Med slednje sodi bloger Plagiator, ki je prepričan, da s predlogom liste kandidatov ni nič narobe.

“Slovenska vlada, ki jo še vedno vodi zadnje dni tako zelo popljuvana Alenka Bratušek, je pač Junkeru predlagala tri kandidate. Karla Erjavca, Tanjo Fajon in aktualno predsednico vlade Alenko Bratušek. Kaj je torej s tem predlogom tako zelo narobe? Če predsednik EU Komisije Junker želi v svoji ekipi Alenko Bratušek, jo pač naj ima.V čem pa je slabša kandidatka od Karla Erjavca ali Tanje Fajon?…”, se med drugim sprašuje bloger in dodaja, da spoznava, da je Alenka Bratušek veliko bolj sposobna dama, kot si je mislil pej.

V zapisu se dotakne tudi Židana in Erjavca, ki sta pri snovanju liste kandidatov sodelovala, sedaj pa sta ena izmed glavnih nasprotnikov zadnjega dejanja vlade Alenke Bratušek.

Oznake: , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]