“Narod si je zaželel Janše, vendar prepozno!”

25. Nov 2014 13:23

shod_majniska_dekleracija_2014_2Od leta 2008, odkar je Janša izgubil na  volitvah, plače, pokojnine, invalidnine niti za cent niso bile povišane, v teh sedmih letih pa se je vse podražilo za okrog 50% in resnično okrog milijon obubožanih sploh nima možnosti preživetja.

Janševa vlada je v času 2004 – 2008 povišala plače policiji, gasilcem, vojakom, sodnikom, itd., za 30%, pokojnine, invalidnine pa je povišala za 25%. Mi pa smo ga obsodili in zaprli, na volitvah pa smo si izbrali Jankovića, Bratuškovo, Cerarja, ki bodo sedaj vse policaje, gasilce, vojake, tožilce in prav posebej še sodnike, vrnili na nivo plač, pokojnin, invalidnin iz 2004 leta, kar še ne bo dosti, saj bodo od nas izmolzli vsaj še tri milijarde EUR za dokapitalizacijo bank... Dajmo, narode, linčajmo Janšo, ker tega ni bil sposoben preprečiti, ker smo ga zaprli!

Tako se glasijo nekatere besede blogerja Tupamarossa, ki zadnje rezultate javnomnenjskih raziskah razume, kot znak, da so si ljudje na oblasti ponovno zaželeli Janeza Janše.

Oznake:, , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]