“Naši levo desni politiki niso brisali zgolj izbrisane, temveč zelo uspešno tudi milijarde”

17. Mar 2014 08:03

eraser“Slovenija ima, poleg ostalih, na grbi težko popravljiv enormen greh in breme, zaradi katerega nas, povsem upravičeno, prezirajo in celo zaničujejo po EU in širše – genocidno dejanje Izbrisanih. Dejanje, s katerim so naši levo desni parlamentarci že takoj ob osamosvojitvi poskrbeli, da bomo državljani naše male podalpske težko kdaj izšli dvignjenih glav iz te sramote.”

S temi besedami svoj tokratni zapis začenja bloger Don Marko M in se naveže na nedavno oddajo Polnočni klub, kjer so govorili o izbrisanih in v povezavi s tem tudi z zelo malo znanim dejstvom, da je bilo, poleg vseh zastopanih različnih narodnosti, izbrisanih tudi več tisoč Slovencev.

Je pa to le eden izmed problemov, ki pesti Slovenijo danes. Bloger se namreč v nadaljevanju zapisa, poleg izbrisanih, loti tudi izbrisanih milijard, ki so si jih v davčne oaze preslikali slovenski levi in desni politiki in njim bližnji krogi “gospodarstvenikov”. 

Zato je prepričan, da bi morali predvsem od Virantove policije in sodstva odločno zahtevati pojasnilo, zakaj njegovi uslužbenci, namesto loviti in obsojati kurje tatove, ne začnejo končno vračati te milijarde iz oaz v Slovenijo, da lahko postanemo oaza transparetne urejenosti.

Oznake: , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]