Paul Schreyer o vzorcu, ki se je pojavil ob vseh najodmevnejših terorističnih napadih, pa javnost o tem ni slišala nič

10. Dec 2015 08:07

vincennes-parisPaul Schreyer je pred dnevi v intervjuju za enega izmed nemških portalov razkril nekatere vzorce, ki so se pojavili ob vseh večjih terorističnih napadih (New York, Madrid, London, Pariz, Boston, Norveška,…), o katerih pa običajni uporabniki medijev še nikoli niso slišali ničesar.

V delu intervjuja, ki ga povzema bloger Velenjčan, Schreyer med drugim pove: Ko so po pariških napadih sporočili, da je bila istega dne vaja intervencijskih služb, katere  scenarij je bil podoben temu, kar se je le nekaj ur kasneje v resnici zgodilo, sem zastrigel z ušesi. Moral sem pomisliti na bombne napade v Londonu leta 2005, kjer je bila prav tako istega dne vaja po scenariju, ki je bil napadu enak do zadnje podrobnosti. In tudi vaj zračne obrambe v dopoldanskem času 9/11, kjer so vadili ugrabitev, sem se spomnil. 

Te informacije sem povezal v članek v reviji Telepolis, da bi najprej vzbudil zavest o teh čudnih naključjih, ne da bi zanje lahko tudi že ponudil razlago. In potem se je to razraslo. Bralci so se javljali neposredno v komentarjih pod člankom, pa tudi osebno po elektronski pošti in opozarjali na nadaljnje napade, pri katerih je bilo jasno opaziti ta vzorec: Boston 2013, Madrid 2004. Nekdo je pisal iz Norveške in poročal, da je bila tudi na dan Breivikovega množičnega poboja v letu 2011 podobna vaja…

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]