Popravek: Državna Pošta naj bi prodajala najnovejšo knjigo Janeza Janše

26. Feb 2014 21:28

jansa_knjiga-150x150S strani podjetja Nova obzorja d.o.o. smo prejeli zahtevo po popravku povzete novice Državna pošta naj bi prodajala najnovejšo knjigo Janeza Janše, blogerja Paxmana.

Popravek objavljamo v celoti.

Knjiga z naslovom Za kulturo življenja avtorja Janeza Janše je izšla maja 2013. Prodaja jo večina knjigarn, s katerimi naša založba sodeluje, prodaja pa jo tudi podjetje, ki opravlja distribucijo prek prodajnih mest Pošte Slovenije. Pogodba o distribuciji omenjene knjige torej ni sklenjena s Pošto Slovenije ampak z distribucijskem podjetjem, ki izvaja tovrstno prodajo. Omenjeno podjetje ni v državni ampak v zasebni lasti.

Napačna je tudi vaša informacija o začetku prodaje knjige. Knjiga Za kulturo življenja se na vseh prodajnih mestih prodaja že od začetka junija 2013!

V vašem prispevku ste objaviti tudi zavajajočo informacijo glede prodajne cene. Knjiga ima na določenih prodajnih mestih ceno 39,00 EUR (redna cena) znižano na akcijsko ceno 19,99 EUR. Člani D-kluba in naročniki tednika Demokracija lahko kupijo knjigo po znižani ceni tudi v založbi Nova obzorja.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]