Pri Jankoviću ni zaznati hinavščine in ne dela zdrah

17. Jul 2013 13:23

Zoran Janković je v zadnjem času ponovno zavzel prve strani slovenskih medijev. Temu gre pripisati predvsem pričakovanje razpleta zgodbe okrog ponovne (ne)kandidature za predsedniško mesto v stranki Pozitivna Slovenija, od česar je odvisen tudi obstoj sedanje koalicije.

In medtem ko so mediji poročali o velikih internih bojih med Bratuškovo in Jankovićem, je slednji v intervjuju med drugim celo pohvalil delo vlade s pedsednico Bratuškovo na čelu. Tudi sicer mediji poročajo predvsem o Jankovićevih negativnih plateh, zato je bloger Dammian na Jankovića skušal pogledati s svetle plati.

Kot med drugim piše, se mu Janković zdi vedno bolj trden in pokončen, pri njemu ni zaznati hinavščine, prav tako pa ne dela zdrah od katerih nekateri politiki celo živijo. Bloger se dotakne tudi njegovih sinov starih čez 40 let. V Sloveniji jih pri teh letih res še veliko biva pri mamah in prav temu je mogoče pripisati dejstvo, da se Jankovića krivi tudi za dejanja sinov. Po blogerjevem občutku pa tudi ni taka sebična sluz, ki bi pozabil na pridne ljudi. (foto: Wikipedia)

(V DS anketi – desni stolpec spodaj – vas sprašujemo, ali bi volili stranko, ki bi jo vodil Zoran Janković)

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]