Skrivni sestanek koalicije – to ni naša vlada, to je vlada bankirjev

12. Dec 2013 08:08

vlada_wikiVčeraj zvečer so se prvaki koalicijskih strank sešli na sestanku na katerem so razpravljali o rezultatih obremenitvenih testov bank. Sestanek je bil izpeljan na skrivaj v popolni tajnosti, tajni lokaciji in daleč od oči javnosti, kot piše bloger Makart, z enim samim namemom, kako dokapitalizirati banke z denarjem, ki so nam ga pokradli. Povedano drugače zato, da rešijo tiste, ki so nas v to situacijo pripeljali.

Vsak dan novi in višji davki, gore novih regulacij in nikjer ni videti konca temu. Dokapitalizirali bomo banke in kaj sedaj? Podjetniki bežijo ven ali pa najemajo bolj ugodne kredite v tujini. Gospodinstva so prerevna, da bi se zadolževala. Dobili bomo državne banke polne denarja (pokradenega našega), in kaj bo sledilo? Take banke v državnih oz. v krempljih politikov in lobijev bodo znova postale njihove igračke in v par letih bomo zopet tam kjer smo sedaj.

Ta vlada je vlada bankirjev in ne ljudi. Če bi bila to naša vlada bi dokapitalizirala nas ljudi, še med drugim zapiše bloger.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]